LOREEN & SHOPPING



Igår när jag och Danait var och shoppade i stan upptäckte vi att Loreen skulle uppträda på hötorget så vi gick dit och kollade, hon var grym!

Haft en helt ok dag i skolan och nu har jag precis ätit och duschat, idag blir det mer shopping, funderar på om jag ska köpa ett par dipdyeshorts? Dom är ganska dyra så vi får se hur de blir :). Ska iaf ta bussen om några minuter så jag måste publicera det här nu, HA EN FIN DAG !


Almost there


Jag i lördags när vi firade Johanna, klänningen kommer från h&m.

Sitter i köket och äter frukost, ska snart dra på mig träningskläderna eftersom dagen kommer bjuda på både softboll och kampsport eftersom jag har valt "toppform" som tema i skolan. Hade min sista riktiga skoldag igår och nu kommer de sista dagarna bestå av temadagar och klassresa, känns helt sjukt hur snabbt mina tre högstadieår har gått! Har legat efter med uppdateringen den senaste veckan pga av internet knappt funkar men ska försöka börja uppdatera bättre ändå nu. Måste göra mig klar nu men vi hörs snart med bilder från Johannas födelsedagsmiddag, HA EN FIN DAG!

Tuesday inspiration

tuesday inspiration

tuesday inspiration by popcorn934 featuring a red lipstick

Åh va jag vill shoppa just nu, massa sommarkläder till Italien! Älskar bikinin och klänningen, ska prova dem i helgen. Håller tummarna för att linnet ska komma in på kandeeshop igen snart så jag kan klicka hem det, ååh!

för de e nära nu







nattmat



Hej! Kände mig lite hungrig så jag fixade lite nattmat hehe, nyttigt och allt, många tummar upp för det :).
Har haft en skön skoldag med elevkonsert, glassätande och sköna lektioner. Hängde sedan hos Johanna med Wedad och tog en springrunda, bra start på långhelgen alltså! Nu ska jag kolla gossipgirl och äta upp min fil. Förlåt för en usel mobilbild, KRAM !


tisdag



Hej! Idag spenderade jag eftermiddagen med Elinur och Johanna innan jag och Johanna åkte vidare mot friskis. Har nu ätit middag och ska snart hoppa in i duschen, sen blir det tv-kväll! Så skönt att skolan börjar lugna ner sig nu så man har lite tid att ta det lugnt igen! KRAM !

Spexfoto och tisdag


Spexfoto i torsdags

Hej, som ni ser så var jag indian på spexfotot med klassen, står nånstans i mitten av bilden :). Förra veckan var superhärlig med bal, spex och konsert men den här veckan blir det mest pluggande. Inte långt kvar nu i alla fall, exakt en månad till skolavslutning! Farmor och farfar är här och nu ska vi äta middag, ha en fin kväll !

Ännu en liten balbild


Bilden lånade jag av Natasha, jag och Danait på väg till balen !

Bal 2012


Några tjejer från min klass :).


Åkte limmo dit, det kändes ju lite halvcoolt :).
 
In the limmoo :).


Lite folk från klassen :).


Mina bästa tjejer var superfina :).


Danait och Anna var sjukt vackra :).

Här kommer några bilder från balen i torsdags som var jättelyckad! Alla var superfina och jag hade det super hela kvällen! Nu ska jag fika med familjen, KRAM!

LMFAO !



Gårkvällen var sjukt härlig! Efter skolan åkte jag och mina tjejer in till grönan och köade i timmar till Lmfao konserten, det var helt sjukt mycket folk och galet trångt men annars en superbra kväll. Lätt värt all väntan, var sjukt taggad :). Tyvärr va min mobil urladdad så jag kunde inte ta en enda bild under konserten, bjuder därför på en bild från google.

Haha det senaste 2 dygnen har varit sjuka, bal, spex och konsert! Men mer om det senare för nu ska jag ut och springa innan jag drar till gymmet. Ha en fin dag !

RSS 2.0