28 april



Hej! Nu är äntligen helgen och vårvädret här, super! Har precis plattat håret och tänkte snart borsta tänderna innan jag drar in till stan för lite shopping i solen med mina tjejer. Ska leta efter lite indiangrejor till spexfotot som är nästa vecka, kommer bli kul :). Nej nu har jag lite att fixa, ha en fin dag !

beach

BEACH
Pallar inte med mer regn och snö nu. Sommar. Ska. Det. Va.

CUPCAKES


Två mobilbilder från dagen, cupcakes !

Efter en kort skoldag gick jag hem till Johanna med mina finisar och bakade, tre sorters cupcakes och chokladbollar blev det! Bakning är perfekt under regniga dagar :). Nu sitter jag i soffan med familjen och kollar på tv, skönt med helg! KRAM!

TORSDAG


Öland 2011.

Hej! sitter i soffan och kollar på disney channel, lite senare idag ska jag dra och träna, känns skönt att komma igång med träningen igen efter min förkylning! Tycker att veckan har gått sjukt snabbt, så härligt med fredag i morgon! Hoppas på att resten av veckorna innan sommaren ska gå minst lika snabbt, längtar supermegajättemycket till Italien!

Kom förresten på att jag har haft min kamera i över två år nu, har fotat så himla mycket på dom här åren och är supernöjd med kameran :). Ja, det var väl allt jag hade att säga just nu, inte så intressant men kanske lite kul med vardagsinlägg ibland ändå? :) Ha en bra kväll, KRAM!

TISDAG


Jag har nog lagt ut den här bilden förut men ååh vad jag längtar till sommaren !

Idag åkte jag och Elinur in till stan för lite shopping, kom hem nöjd med en sommarklänning och ett matchande nagellack i en hmpåse, känns bra! Hade egentligen tänkt dra direkt till gymmet efteråt men jag struntade i det pga magont och åkte hem och åt middag. Nu ska jag kolla på ett par avsnitt av gossip girl, kanske med en kopp te som sällskap :). KRAM !

(PS, jag och Danait räknade ut att det är vanliga 32 skoldagar till sommarlov, sjukt !)

KLOCKOR

Watches
Gillar verkligen klockor, kan pigga upp en outfit så mycket :). Sitter och kollar på partaj just nu i alla fall, ska snart ta och fixa lite inför i morgon och sen gå och lägga mig, hoppas på att sova bort min förkylning.
Ville bara säga hej, vi hörs i morgon !

SÖNDAG !


Myskväll med frukt och cheesecake med mina friendos// Grekisk lunch med Danait// Filmkväll med Malin och lillasyster// Fika med Wedad// Favoritglass// Nya älskade skor//

Mina senaste mobilbilder, beskriver väl mitt påsklov ganska bra, eller mest vad jag har ätit typ hehe. Har i alla fall haft ett bra påsklov och idag har jag faktiskt ingen söndagsångest. Beror nog på att solen skiner, vi har lite plugg nästa vecka och på att jag ska shoppa på tisdag, wiie haha :). Hoppas ni får en fin söndag, jag ska göra en skrivuppgift, och baka lite tror jag. HA EN FIN DAG !


FAVORITER

My favorites from gina tricot right now !

My favorites from gina tricot right now ! by popcorn934 featuring knit tops

Lite snyggt/fint/mysigt från Gina tricot. Det här är några av mina favoriter därifrån just nu, tycker att dom har fått in massa fint nu till våren och sommaren :). Topparna överst i vänstra hörnet och "rymdtröjan" ska jag kolla in nästa gång jag shoppar :).

INSPIRATION




Ååh, så fint ! ♥

(Bilden ej tagen av mig)


LÖRDAG


Jag och min lillasyster för en minut sen :)

Har städat typ hela förmiddagen och nu ska jag fixa mig lite och sedan dra iväg till Ikea.
HA EN FIN DAG !


I want


Tre saker jag vill ha just nu: det snygga linnet från kandeeshop, pengar och den här Coola väskan !

Har precis ätit tacos till middag och nu ska jag fixa lite saker innan jag sticker iväg till Johanna!
HA EN FIN KVÄLL !


Summer outfit

summer outfit

summer outfit by popcorn934 featuring a straw hat

Åå, såhär vill jag gå runt i sommar, ska lätt beställa ett linne från Kandeeshop snart och så är jag på jakt efter dom perfekta ljusa slitna shortsen. Så snyggt till bruna ben :)

Spenderar typ halva min tid just nu med att drömma mig bort och längta efter sommaren, Italien, Grekland, sol, frihet och fina outfits, HÄRLIGT !

Dagens vill ha



Ser så sjukt gott och somrigt ut, fast att jag knappt gillar frukt hehe :)

(Bilden är inte tagen av mig)


Torsdagsmys


Bjuder på en glassig bild från i somras, Ben&Jerry half baked ♥

Hej! Mötte upp Wedad och tog en promenad och en fika, köpte sedan med mig glass hem och åt en god middag. Nu tänkte jag kolla på film med min favoritglass som sällskap, kommer nog somna ganska snart pga av min förkylning. I morgon ska jag träffa Matilda och jag hoppas på shopping, men vi får se hur det blir. Ha en fin kväll, KRAM!

fotofix



Kände mig lite kreativ igår kväll och bestämde mig för att pigga upp en av mina vita väggar. En hel massa sommarbilder fick ta plats på väggen och fick mig att längta ännu mer till sommaren! Jag har en hel del planer på hur jag vill göra om mitt rum, kan visa er bilder på resultatet när det är klart, KRAM !

ONSDAG !



Bjuder på en härlig inspirationsbild, ååh sommar! Nu ska jag ila iväg till bussen och åka iväg och shoppa med tjejerna, hoppas på att komma hem med ett par snygga skor till balen ! Ha en fin dag, KRAM !

(Bilden är inte tagen av mig)

9 april


Tre dagar, en dusch och en god middag senare är jag tillbaka, hej! Jag har spenderat helgen ute på landet där jag har haft det mysigt med familj och släktingar och bara tagit det lugnt, precis vad jag behövde. Har gått och dragit på mig en förkylning nu igen så jag tänkte ta och mysa ner mig med en kopp te framför ett par avsnitt av sexandthecity, har snart kollat igenom hela boxen vilket känns lite sorgligt, hehe. Bjuder på ett par mobilbilder från helgen också, ha en fin kväll!


PÅSKLOV PÅSKLOV PÅSKLOV !







Överdrivet skönt med påsklov måste jag säga! Sitter i soffan med te och kakor och njuter av att göra ingenting, välbehövt! Den här veckan har jag haft en hel del för mig, jag har pluggat biologi, tränat, stressat, sovit för lite och fått hem två balklänningar som inte passade, ska dock prova en annan storlek på den ena så får vi hoppas att det blir bra! Nu ska jag nog ta och göra en till kopp te och packa lite, ha en fin kväll så hörs vi under helgen!


RSS 2.0