Pluggpluggplugg

Har pluggat hela eftermiddagen och igår också, samprov, matteplugg, formal letter i engelska osv. Lite stressigt och galet segt men snart är det helg! Tänkte hoppa in i duschen nu och sen dyka ner i sängen, ville bara säga hej och så. Kram på er finisar!

just nu

Myser framför one tree hill och försöker bli av med min förkylning. Hoppas ni har haft en fin dag !

Black and white

Hej finisar! Idag är jag både trött och megaförkyld så jag känner mig helt slut. Ska laga middag nu och sen spendera resten av kvällen i soffan framför teven med en Ben&Jerry half baked som sällskap. Bjuder på två bilder som jag tog på min söta kusin i lördags också. KRAM!

Happiness

Photos by me (:

NEW IN

// Boots - skopunkten 299kr //
 
Hej, tänkte bara visa er mina nya boots som jag köpte för ett par veckor sen, från skopunkten som sagt. Bilden har min vän Matilda Sörngård tagit (:

light


Moi, bilden är tagen av Matilda Sörngård min fina vän (:
 
Hur är läget finisar? Jag mår super i alla fall. Känner mig väldigt nöjd med min nya skola och klass, har inget plugg och jag har tränat tre dagar i rad nu, feeling good helt enkelt förutom att jag är sjukt trött. Hade tänkt dra ut och springa nu och sen duscha innan jag dyker ner i sängen. Orkar egentligen inte men känslan efteråt är ju guld. KRAM!
 
Update: Jag sprang aldrig haha, får göra de i morgon i stället (:

vinrött


Måndag igen då vilket betydde matteplugg med Danait för min del. Tänkte dra ut på en springrunda nu, ville bara visa er mina nya fina vinröda ballerinaskor från H&M. KRAM!

We are never ever getting back together

Har haft den här låten på huvudet sen i går kväll nu, tycker den e skön (: Nu ska jag byta om och dra till gymmet med Malin. KRAM!

RSS 2.0