the typical latmask

 
Story of my life typ.
Hehehe, insåg att sidan "the typical latmask" på facebook beskrev mig perfekt. Dåligt tecken kanske..
 
Sitter i sängen och har precis duschat, ska ta och läsa lite i min svenskabok nu med te och pepparkakor som sällskap innan jag somnar. I morgon är det fredag people, wiiiie (:

photowall

 
Satte upp massa sommarbilder på min vita tråkiga vägg i helgen för att pigga upp mitt rum lite. Är hos Wedad nu och ska jobba med min projektplan. Funderar på att dra till friskis sen, vill verkligen komma igång med träningen igen nu efter min lååånga förkylning. Nu måste jag börja plugga. KRAM!
 
Btw: det snöööööar ute wiiiie (:

nytt

Lite nytt från H&M & Åhlens.
 
Har min första pluggfria dag på en väldigt lång tid idag och det är så galet skönt. Sitter och myser med mina fina vänner, har inte hunnit ses så mycket på sista tiden så det är mys! ♥ Ska dra iväg och träna lite senare, och sen mysa framför Gossipgirl med en kopp te och pepparkakor. Det är ju första advent på söndag och 18 skoldagar till jullov. Hääärligt. Hoppas ni har det bra finisar. KRAM!

but a house gets cold when you cut the heating, without you to hold i'll be freezing


Shm

 
Ååh swedish house mafia var galet. När dom körde save the world och dont you worry child och hela arenan sjöng med, M.Ä.K.T.I.G.T. Sjukt trött idag dock hahah, så jag kör på hemmakväll med mys och massa nice musik. Hoppas ni mår bra finisar!

Swedish house mafia

 
Åååh äntligen! Jag är så sjuukt taggad, det kommer bli gaaaalet i morgon (:
 
googlebild btw

snart helg people

Har haft en riktigt fin onsdag. Hade två lektioner och sen ett spinningpass på idrotten som dödade mig lite halvt. Har inte tränat på typ en månad pga min förkylning så min kropp fick väl en chock typ hehe. Efter skolan drog jag hem och duschade innan jag köpte med mig en Ben&Jerry och drog till Wedad för lite plugg och snack. Nu ska jag dyka ner i sängen och sova. Ville bara säga hej typ (:
 
PS: SWEEEDIIIISH HOOUUUSEE MAAAFIIIIAAAAA SNAAAART ! Waaaaah

bio

 
Träffade Elinur efter skolan och kollade runt lite i stan innan jag drog hem och åt middag. Mötte sedan upp några finisar i kungshallen innan vi drog på bio. Såg den sista twilightfilmen och den var galet bra, mycket bättre än vad jag trodde faktiskt. Spring och se den people (:

tar en paus från att inte plugga

#typicalemelie hahah.
 
Sitter på golvet i mitt rum med en massa papper och skit runt omkring mig, har prov i morgon som jag borde plugga till men jag orkar inte. Förtjänar en paus känner jag #detdärvarintesant heheh. 
 
Har i alla fall haft en ganska tråkig vecka- skola, plugg, lite sömn och mycket hosta typ. I morgon har jag en seg skoldag med prov, läxor och annat kul men sen är det helg, finally. Shopping och bio är mina fredagsplaner och jag längtar så sjukt mycket till helgen, 5 lektioner och sen frihet hahah. Hoppas ni har haft en fin vecka och wish me luck i morgon people. KRAM (:

you want me down on earth but i am up in space

Typ ingen söndagsångest just nu, livet är braaaa. Lite rädd att jag har spanskaprov i morgon bara, i så fall kan jag räkna med ett stort tjockt F heheh.

helg helg helg

Typ så haha.
 
Sitter i mitt rum med Danait bredvid mig och hon pluggar. Ska snart hoppa på bussen och dra och shoppa med 2 finisar, kan behöva piggas upp lite idag, känner mig lite nere. Ikväll blir det mysfika också. Älska helg, vill aldrig ha måndag igen. Nej nu måste jag spriinga till bussen. Hoppas att ni får en jättebra dag people! 

yes please

vinrött
 
Ååh, skulle inte ha något emot om någon kom hem till mig med dom här 7 sakerna i ett stort paket. Funderar på att klicka hem den vinröda tröjan från nelly i alla fall och sen gå och köpa en trisslott i hopp om lite cashfloowww heheh. Galet shoppingsugen just nu (:
 
Btw Kolla in dom här grabbarna haha omg 

sjuk sjuk sjuk.

Hej finisar. Stannade hemma från skolan både igår och idag eftersom jag är sjuk och jag är så galet trött på det här nu, hostar tills jag är nära på att spy och nu har jag hostat så mycket så att jag fått ont i revbenen. Har varit sjuk länge nu men det blir aldrig bättre, seeegt.
 
Aja, snart är det helg i alla fall och då vägrar jag sitta hemma och vila, drar till skolan i morgon hur jag än mår. Orkar inte ligga här framför teven längre och jag kan inte hamna efter mer i skolan (: 

me, myself & i

2011.
2012. hehe ser ni nån skillnad?

dream big

En av bilderna som jag tog på Johanna förra veckan. 
 
Städade, pluggade och träffade mina polare idag och nu har jag precis tagit en låång, skön dusch. Tänkte dyka ner i sängen nu och kolla på Gossip girl tills jag somnar. Hoppas på att kunna sova bort min förkylning, har varit mer eller mindre förkyld i typ två månader nu, seegt. Jag vill träna och må braaa igen ju. Nej nu ska jag mysa ner mig i min fräscha, nybäddade säng, världens bästa känsla haha. Hoppas ni har haft en fin dag (:

RSS 2.0