NIKON D3000


Bilden är tagen av mig för några månader sedan ♥

FUJJI

Sitter och fixar med bilder som ska framkallas. Eftersom våran gamla data kraschade så är nästan allt borta förutom dom som finns på facebook och här på bloggen, men har valt ut typ 100 i alla fall :)

Har inte så mycket att säga, känner mig ganska seg idag skulle ha sprungit men ja orkade verkligen inte. Det får bli nästa vecka i stället. I morgon ska jag klippa och slinga håret, najsigt :)
 


KÄRLEK

Tjolahopp :)


KLADDKAKA

Hejsvejs :)
Praoen började idag, ganska trevligt faktiskt men lite segt ibland. Vaknade med ont i halsen idag också inte bra, ska sova snart så blir jag förhoppningsvis bättre till i morgon. Köpte ett par converse idag efter praoen, YEY :D
Och i morgon ska jag åka på en liten shoppingrunda med min morbror och välja ut en födelsedagspresent, jag vill shoppa ! :D


KLADDKAKA :D

GOD NATT


bILD FrÅN SäLEn :)

IDAG




Har varit ute på isen med min familj+ Sofies kompis och hennes familj. Ganska mysigt, vi fiskade och fikade, jag tog även lite bilder. Ikväll blir det match om jag mår bättre, just nu har jag ont i magen :(




IGELKOTT

Idag har jag fixat i mitt rum. Håller på att göra om, vitt ska det bli, vitt och fräscht. Ska rensa ut allt onödigt skit så det blir fint och öppet. Om man inte har så mycket saker måste man ju städa mindre också, YEY :)

I dag har jag bl.a målat om och satt upp en hylla och rensat lite. I morgon ska jag fortsätta. Visar er bilder när det är klart, kul va? :)


Åååååå kolla va gullliiiiii :)

VET NI ?

Vet ni vad jag tycker är coolt? Människor som är duktiga på att fota, sjunga, måla, rita, spela gitarr och sånt. Jag tänkter lära mig att spela gitarr. Det är så himla coolt med folk som kan, jag blir så avundsjuk. Så det får bli ett av mina mål. I sommar ska jag lära mig. Yes det var allt för mig <3

FRÄSCHT

Gjorde en header lite snabbt, eftersom alla mina bilder är borta så blev den väl inte så proffsig. Men lite vårfräscht i alla fall :)


Suddiiiig, men mina bästiiiisar igår :)

PLUS OCH MINUS

+ Våren är på väg <3
+ Bara en vecka kvar till prao
+ Kycklingwook
+ Mina bästa vänner <3
+ Solsidan
+ Jag ska få en ny mobil

- Min dator kraschade så alla mina 20.000 bilder försvann.
- TRE prov nästa vecka
- Snön som aldrig försvinner
- Bläää



GO MORRON !


jAG OCH dANAIT FÖRRA våren, de va första dagen som det var så varmt så man kunde ha shorts typ, GLÄDJE! :D

Gulliiii :)


LIVET ROCKAR !

Hej tänkte berätta lite om sista tiden så ni hänger med :)

+ Sportlovet spenderades i sälen med Johanna, skidåkning hela veckan !
+ Den här veckan har jag biologiprov så jag borde plugga nu.
+ Helgen kommer bli super och ska spenderas med mina bästa vänner <3
+ Nästa vecka blir äckligt jobbig med 3 prov+ läxor
+ Sen äre prao i två veckor, med Wedad på ett Cafe´ :)
+ Jag älskar mitt liv :D

Japp det var det, vi hörs snart. Nu måste jag börja plugga. Hare så bra :)




KROKUS

heeejj bloggii :)

Sitter i köket och segar framför datan. Ska göra lite småläxor snart+ plugga biologi. Tänkte måla naglarna också om jag hinner :)

Vi får se när jag fixar designen eftersom jag har ganska mycket plugg den här veckan och mycket mer nästa. Men det blir nog bra i alla fall, nu ska jag plugga. Vi hörs!


BACK ON TRACK BABY !

Hej, oj jag har liksom glömt bort den här bloggen lite. Men jag tänkte att jag skulle göra en enkel design och sen börja blogga här helt igen. Så håll utkik, puss :)


RSS 2.0