Never say never.





Hej ! sitter och kollar på never say never, Justin Bieberfilmen ni vet =)
Tänkte bara säga god natt och visa två klipp på när han överraskar två av sina fans. Supergulligt! ♥


AUTUMN.







Bilder tagna igår. Gårkvällen spenderades hos Johanna med tjejerna där vi åt middag och firade halloween. Ikväll verkar det bli myskväll med pizza, glass och hyrfilmer från Hemmakväll. Börjar bli standard =)



SKOLDANS.



Hej, sitter i min säng efter en lyckad kväll, hade somsagt skoldans med folk från olika skolor. Bugg, vals m.m och så liveband, trevligt ! Kom hem och tog en dusch och gjorde en kopp te å nu sitter jag här redo för spanskaplugg. PUSS =)


EN TISDAG.



Hejsvejs ! Sitter och snackar med Johanna och småkollar på sex and the city 2. Biologiprovet i morse gick nog ganska bra ändå tror jag. Tänkte åka och träna lite senare men först ska jag ta det lugnt ett tag till och njuta av att jag inte måste plugga. Sweeet =)


NEW IN



NY PLÅNBOK + RING FRÅN LINDEX. LOVE IT =)

LASAGNE.



Hej, dagen har bestått av plugg, plugg och plugg. Som vanligt alltså. Jag är så trött på mig själv, jag kan aldrig plugga i tid och sen så får jag panik dagen innan, dåligt emelie, dåligt. Dagens höjdpunkt var i alla fall att farmor och farfar + min morbror kom förbi och vi åt en god middag + kladdkaka med grädde för att fira pappa som fyller år i veckan. Nej nu ska jag pressa in lite mer information om hjärnvågor m.m i huvudet och sen sova. PEACE !


Gå med dom som vill dig väl även om dina fickor är tomma.



Hej ! Skön skoldag idag eftersom vi hade reflektionsdag - vilket betydde att vi hade eget arbete på förmiddagen och sedan hade vi dansträning, bugg, vals m.m eftersom vi ska ha skoldans i morgon. Hehe lite kul sådär =)

Nej nu måste jag skriva lite på min spanskatext. Peeeeaaace OUT !


Don't let a bad day make you feel like you have a bad life.




Bilder tagna i morse, härligt höstväder !

Vaknade runt nio idag och åt frukost och så. Sedan gick jag ut och fotade lite i höstsolen. Idag är det söndag vilket betyder plugg - biologi, spanska, engelska och SO står på schemat. Har även planerat in lite shopping senare. Ha en underbar dag nu och kom ihåg att livet är underbart ! =)


Lördagsprat.


Jag idag, trött och förkyld, men glad ändå =)

Hejsvejs! Efter ett par timmars pluggande så mötte jag upp Johanna för en promenad till centrum där vi hyrde film och köpte godis. Efter en god middag begav vi oss till Wedad för mys framför filmen no strings attached, tänkte se klart den nu eftersom jag vi inte hann förut. PUSS & GOD NATT =)


Lördagsplugg.



Pluggar och lyssnar på Kate Voegele, min nya favvo ! ♥
 Har lust att gå ut och ta en promenad sen eftersom att vädret är underbart, men vi får se. Kanske promenerar till ica och köper godis, polly skulle sitta fint i magen !


Snack på en onsdag.



Hejsvejs. Sitter i köket och kollar runt lite på olika gymnasium och linjer. Gick på gymnasiemässa idag men tyckte inte att det gav så mycket, har ingen aning om vad jag ska välja. Men det löser sig. Nej nu måste jag plugga ! PEACE OUT PEOPLE :)


September.













NRJ experience, fira Ottilia, fika med Matilda, tjejmiddag hos Johanna, fotorundor, kräftskiva, mys. September var bra. Riktigt bra !


På landet.







Bilderna är tagna för ett par veckor sedan. Hoppas ni har haft en bra dag !


Sunday morning and a cup of tea.





Vaknade och åt frukost. Nu ska jag rota fram något att ha på mig. PUSS.

Live Love Laugh.









Hösten är här !


GIVE AND GET BACK.





Satt och pluggade i morse och kände mig riktigt nere. Duschade och tog tag i livet och nu känns allt bättre.
Up next: Några avsnitt av OC + måla naglarna, rosa ska de bli !


Rosa bandet



Hej, åkte till centrum idag för att köpa en present till Jesper, gick även in på Lindex och köpte 2 st rosa band för att stödja cancerfonden. Bästa köpet på länge, helt klart !


Cheers to the freakin' weekend


Just nu, god morgon :)

Hej, solen skiner och det är lördag, underbart !
Idag fyller min lillebror år, så jag ska åka och köpa en present till honom senare idag. Men innan det så har jag lite att fixa. Vi hörs senare :)


Viernes



Vänner, kladdkaka, magont, film, thaimat, promenad, popcorn, te. Så kan man sammanfatta min fredagseftermiddag+kväll. Äntligen är det helg !


Say you're mine.



Ny header, lite höstfräscht kanske, vi kör på den här ett tag. Hoppas ni gillar det :)


Twitter.

Nån av mina läsare som har twitter? Jag har och jag gillare ! Tycker att ni borde testa ifall ni inte redan gjort det :)



Jag kan verka galen, men det känns perfekt.


Bild från i somras.

Åååh jag är så sjukt glad just nu, jag kan inte sitta still haha ! Gaaaah :D


Sunday.



Hejsvejs ! Började dagen med att kolla på min brorsas innebandymatch och efter lunch åkte jag och min mamma och shoppade lite. Dagen har varit riktigt underbar ! Ingen söndasångest alls, vilket antagligen beror på att jag inte ens gjort hälften av vad jag borde gjort idag. Men nån gång måste man ju slappna av också :)


You can hate but never break me.



Hej sötnötter !
Sitter och myser framför teven med familjen. Idag blev det shopping somsagt, hittade lite smått och gott som ni kanske får se nån dag. När jag kom hem åt jag en jättegod middag och sen hamnade jag här i soffan. Nej nu tänkte jag kolla på nån film och äta kladdkaka. Ha en underbar lördagskväll people ! ♥


GÅRDAGENS

 
 
Kavaj - H&M / Byxor - Vero moda / Linne - Lindex / Halsduk - Gina tricot / Converse

Såhär såg jag ut igår när jag skulle till Johanna, lånade Wedads snygga kavaj och matchade med mina nya svarta byxor :)


HELG !



Igår vart det tjejmiddag hos Johanna med tjejorna, god mat, dans och sällskapsspel. Idag blir det shopping, jag är så sjukt shoppingsugen så det gillar vi ! Slänger upp en bättre bild på gårdagens outfit senare, peace.


RSS 2.0