FRIHET


Okej, hehe den här bilden var ju grymt snygg, nej men ungefär såhär har jag känt mig de sista veckorna, instängd av allt plugg. Men nu, äntligen, är terminens sista skolarbete klart och mejlat till min lärare. Nu är jag helt fri. Har känt mig grymt otaggad på allt den sista tiden, pluggat mycket och sovit lite. Men nu är det härliga tider igen och nästa fredag är det sommarlov. Lycka !





SISTA PLUGGET NU !

Kom hem för en stund sen och nu ska jag jobba järnet med min deckare en stund och sen dra ner till min lillasysters skola där dom bjuder på fika m.m. Sen ska jag kämpa vidare med deckaren och se till att den blir klar, sista dagen att lämna in är i morgon så nu måste jag ta tag i det!


Matilda igår, härlig bild !


TEMA

Hej, sitter i datasalen och väntar på att temat ska börja. Vi ska ha tema de sista 4 skoldagarna och jag har valt foto. Inga fler lektioner nu i hela åttan, härligt !


Bild från grönalund i lördags :)

ÅNGEST


Jag idag, pic tagen av Matilda. Idag har jag suttit och kämpat med min deckare tllsammans med Malin och även hunnit med en liten fotorunda med Matilda. Nu ska jag sova, imorgon måste jag skriva klart deckaren sen är det slut med plugg för den här terminen. Ångestdag. Bye.

PLUGG

Hej, dagen har i stort sett bestått av plugg. Har suttit och kämpat med en bilduppgift i några timmar och även pluggat kemi. Men både bilden och no-provet är till i morgon och sen är det bara en deckare kvar innan sommaren så jag antar att det bara är att bita ihop och kämpa ut i det sista. Cyklade 20 minuter på träningscykeln också för en stund sen, skönt att träna. Kom på att jag måste fixa en sak nu. Vi hörs !


NIKON D3000.


FILM

Imorse vaknade jag med en sjuk kramp i magen som förstörde dagens planer helt. Hade tänkt åka in till stan och kolla på när min lillasyster + småkusinerna springer minimarathon men det blev att stanna hemma eftersom jag inte ens kunde gå. Nu mår jag lite bättre men ska nog sätta på en film och sen ta tag i pluggandet lite senare när jag mår bättre. Peace :)


SUMMER POWER




LOVE LOVE LOVE

God morgon, ska ni hitta på nåt nice idag? Jag ska i alla fall hänga på grönan med mina bästa vänner hela dagen, TAGGAD ! Nu måste jag klä på mig och packa saker. Borde plugga lite också om jag hinner, tåget går halv ett så jag kanske hinner läsa igenom no-sidorna? Nä men vi hörs, PUSS :)


SLEEP SWEET !


Hej, sitter och kollar på disney channel och kollar runt på datorn. Ska gå och duscha snart och sen gå och lägga mig så jag mår bättre i morgon. I morgon blir det en seg skoldag fram till lunch och sen ska hela klassen åka in till stan och köra laserdome och ha picknick. Härlig fredag, hoppas på sol bara ! Puss :)


TE + MACKOR





JENNIFER LOPEZ

I'M INTO YOU

ON THE FLOOR


Gillar :)

KO

Hemma och är sjuk idag, så har passat på att fixa in en ny header som ni kan se. Om den inte kommer upp, tryck f5. Har även lyckats på bort snölingorna som jag satte dit i vintras, tyckte det var dags nu eftersom det är sommarlov om två veckor ;) Nu ska jag nog sätta mig framför teven. PUSS !


LÄNGTAR




I'M INTO YOU


KÄRLEK ! Sitter här med en kopp te och lyssnar på lite fina låtar. Tidigare idag har jag hängt med Wedad och Danait hemma hos mig, vi pluggade lite och hann även med att baka en kladdkaka som jag och min familj precis har ätit upp, myskväll ! Skolan är väldigt lugn just nu så jag kan göra vad jag vill, HÄRLIGT med stora bokstäver. Nu ska jag ta fram gitarren och rocka fett. Just det har bestämt mig för att skita i listan, jag bloggar om det jag vill istället. Peace out. ♥


'CAUSE YOU DONT KNOW ANYTHING


Söt bild på min kusin. Nikon d3000 :)

HAAHAHA

HAhaha jag dör ahahahah. Wedad svara i telefonen måste fråga en saaaak!!!! :)


FIINA LILLA JOHANNA !


SÖNDAG !


Bild på Johanna som fyllde år igår, grattis igen! ♥ Efter fyra timmars sömn inatt är jag sådär lagom pigg. Sitter här och ska snart ta tag i no-läxan, livet rullar på som vanligt men med, för en gångs skull, ganska lite plugg. Ikväll tänkte jag fixa lite i mitt rum och sätta mig och spela gitarr, låter som en perfekt söndagskväll :)


BOLLKÄNSLA


JOHN LENNON


"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
— John Lennon


WHEN THE WORLD IS FALLING TO PIECES

Hej, hur mår ni alla läsare? För mig rullar livet på, känner mig helt slut just nu och snart ska jag cykla ett stund på träningscykeln. Känner att jag varken orkar träna eller plugga. Men ska kämpa sista veckorna innan sommaren nu. Så nu ska jag cykla, sen duscha och sen läsa igenom so-sidorna. I morgon är det reflektionsdag, skönt. Tänkte egentligen bara säga hej och snacka lite eftersom det kanske är lite tråk med bara den där listan. Men nu får ni ha de bra så hörs vi. KRAM :)



Dag 6: Tema "grön"




Dag 5: En gammal bild


Bilden är från kolmården 2008 tror jag haha kanske 2009 ;)



Dag 4: Min hobby

Okej, den här var lite svår men här är några bilder :)





Mina hobbies dåra, jag gillar att hänga med familj, släkt och vänner, att fota, spela gitarr och att träna(innebandy, löpning, skidåkning mm) och så gillar jag att vara glad och skratta och dansa och hoppa runt. Det är nog min favorithobby :D

Dag 3: En familjemedlem

Då får ni en bild på mamma då :)<3

Idag har det varit en underbar dag, varit på Ottilias, Johannas och Danaits konfirmation och sen hängt med Danait, Malin och Wedad hos DAnait resten av dagen. Ikväll ska vi till johanna. hej !


Dag 2: Favoritpryl


Min kamera nikon d3000, jag diggar att jag ser ut som en anka på bilden ;)

Dag 1: Självporträtt

 
Självporträtt ska väl vara ett foto på mig som jag själv har tagit, eller? Här är i alla fall en bild från i höstas. Nu ska jag läsa lite om kolföreningar och annat kul. Sen ska jag ta tag i en labbrapport, en spanskaredovisning och plugga till matteprovet som är i morgon. Underbart. Puss !


NU KÖR VI GUBBAR !

Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema "grön"
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: En vårbild
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema "ljus"
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema "olika"
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Dagens
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema "två"
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: En höstbild
Dag 31: Valfri bild

Börjar i morgon !


DET ÄR SOL

Ska träffa Ottilia nu och köpa två små saker :) Sen ska jag nog hem till Johanna och plugga men hon svarar inte på mina sms eller när jag ringer så jag vet inte riktigt. Jag har i alla fall haft världens mysigaste helg på landet och nu är det studiedag och sen bara några veckor kvar till sommaren som kommer bli underbar. Nu måste jag gå. Peace out :)


SNYGGINGAR


PUSS

Hej alla söta !♥
Länge sen nu, men jag har väl inte riktigt prioriterat datan på sista tiden. Livet har rullat på och så med läxor, prov, vänner och annat. Allt har varit som vanligt förutom att det snöade igår, haha sjukt, jag gick i shorts för en vecka sen?! Annars då? I morgon ska jag träna och plugga, i helgen ska jag spendera min tid på landet eller hemma inte säkert ännu men det ska bli mysigt. Hoppas på sol bara. Jaa, det var allt jag hade att säga men jag är tillbaka nu i alla fall. Peace out :)


Cool tjej med nästan lika coola skor :)

Upd: okej, sista försöket nu om det inte publiceras nu så hörs vi nån annan gång, puss :)

RSS 2.0