kortkortkort!


Autumn wanties

autumn wanties
Gjorde ett collage med lite fint till hösten, ååh har så mycket inspiration just nu och väldigt lite pengar haha. Började dagen med en dryg timme på gymmet och sen blev det lek med småkusinerna, minishopping från h&m.com en god middag med familjen. Tänkte lägga mig i sängen och kolla på svenska hollywoodfruar som jag missade i veckan och sen sova, är galet trött. KRAM (:

God morgon

God morgon finisar, har precis ätit frukost och ska snart fixa håret osv innan jag drar in mot stan för min andra dag i gymnasiet. Tror vi skulle göra nån fotogrej idag så de kanske blir en skön dag. Men nu måste jag dra, ville bara säga hej. HA EN FIN DAG!

Work out

Vaknade vid nio och åt en bra frukost. Ska snart dra på mig träningskläderna och dra iväg till gymmet, träningsmotivationen är på topp just nu och jag är supertaggad på att äta nyttigt och komma i toppform. Gjorde ett litet inspirationscollage med bilder jag hittade på tumblr också, champions train, losers complain haha. KRAM!

the voice

 
Igår drog jag och mina polare in till the voice open air dj bash i kungsträdgården. Kvällen blev lyckad med skön musik och bra sällskap och de gjorde mig ännu mer taggad på swedish house maffia i november. Vi hittade biljetter till slut (: Ska upp tidigt och träna i morgon så jag ska krypa ner under täcket snart. HOPPAS NI HAR HAFT EN FIN HELG!

the last days of summer

1. Fika i stan 2. Elinur (: 3. Hahaha
 
3 bilder från igår då de först blev fika i stan och på kvällen minipicknick med massa härliga tjejer (: Mina vänner är så bra, massa kärlek till er!
 

KOS

All inclusive = vräka i sig glass dygnet runt weho
Vi hyrde moppar och åkte till en strand som hette paradise beach en av dagarna
Taggade haha
In the poool
Kos, minne för livet (:
Grekisk maaaat!
 
Kom på att jag bara hade lagt upp 2 bilder från kos så here you go!
Har skaffat tumblr också, tänkte att det skulle vara kul att testa, klicka HÄR finisar (:

Breakfast in bed

Vaknade runt nio idag och började dagen med frukost i sängen framför ett par avsnitt av vänner. Ha en fin dag (:
 

NEW IN

//Väska - Åhlens// Ringar - Grekland// Solglasögon - Italien// Snapback - Grekland// The Body shop body butter - Arlanda//
 
Lite nytt som jag inte har hunnit visa förut. God morgon (:

på hemmaplan

Kom hem igår efter en underbart, superhärlig vecka på Kos med fina vänner och fint väder (:
 
Åkte direkt till landet så just nu sitter jag i stugan med musik i lurarna, åker hem till estocolmo i morgon. Nu känner jag lukten av grillat, är superhungrig, KRAM!

RSS 2.0