Måndag


Första dagen i nian, nu är det bara ca 10 veckor kvar, helt sjukt vad snabbt allt går!

Hej! Fick sluta tidigare idag så nu sitter jag och kollar på tv. Helgen har varit bra, pizzaätande, filmmys, tjejsnack, promenader i solen, balklänningsjakt, shopping, födelsedagsfirande m.m. Och nu är jag superpank, måste tjäna pengar! Någon som har förslag på vad man kan hitta på? Nej nu ska jag baka lite, KRAM !


Things to do before i die



Ååh ♥


En låt som gör mig glad



Får mig att längta ännu mer till sommaren !♥

Tuesday inspiration

Love shorts

Love shorts by popcorn934 featuring high waisted jean shorts

Gjorde ett litet collage med en hel massa snygga shorts! Ååh vill bara ha sommar och tralla runt barbent hela dagarna, så härligt :).

Lyckan i La



Hej! Sitter med en tekopp framför datorn och äter kakor medans jag kollar på Lyckan i La, programmet verkar ganska bra faktiskt ! Nej nu ska jag kolla vidare, ha en fin kväll !

(Googlebild)


BAG


Tänkte bara visa upp min nya väska som jag köpte i fredags - H&M 399kr.


Sunday


Ååh, i juli åker jag med Johannas familj till Grekland i en vecka, det kommer bli så härligt! Sola, bada, äta god mat och bli riktigt brun, längtar !

Min helg har varit super! I fredags var jag bland annat och köpte en ny väska och i går shoppade jag med min morbror och fick med mig en hel del hem, bland annat ett par shorts och ett par skor! Idag började jag dagen med ett träningspass och lite senare ska jag träffa Matilda. Vi får se vad vi hittar på men det lutar åt kladdkaksbakande och en promenad till ica för att hämta ut ett paket :). Nej nu har jag lite att fixa, vi hörs!

(Bilder från Google)

beginning

















Födelsedagsfirande, skidåkning, restaurangbesök, brunch, poker, fotoalbumsfix och resa till Italien bokad. Starten på 2012 har varit ganska bra när jag tänker efter :))).


TORSDAG


Bjuder på en superhärlig sommarbild på min supergulliga vän Johanna :))).

Hej! Sitter och kollar runt efter kläder som jag kan köpa i helgen. I morgon ska jag köpa väskan som jag visade er och på lördag ska jag åka och shoppa med min morbror, fick det i födelsedagspresent :). Nu ska jag laga middag och sedan dra och träna på friskis, ååh har längtat hela veckan! Himla skönt med en pluggfri dag också, wiiie! Det var allt jag hade att säga just nu, vi hörs i morgon! KRAM


ONSDAG


Random sommarbild.

Hej! Har klarat mig igenom halva veckan nu, nationella provet gick nog bättre än förväntat i alla fall, skönt att ha det avklarat. Sitter just nu och kollar på sex and the city, måste egentligen plugga så jag ska ta tag i det snart. Längtar supermycket till helgen, då ska jag shoppa! hehe är jätteshoppingsugen just nu :))). Nä nu måste jag kila. KRAM

PS: Ååååh vårväder ♥


Things to do before i die



Hehe, chips ♥
Fast blåbärschipsen ser ju ganska äckliga ut ;)


Nästa köp



Det här väskan ska jag nog ta och köpa snart, behöver verkligen en ny väska nu när min andra är trasig och eftersom jag har presentkort på h&m så blir det perfekt ! Kostar 399kr tror jag :)


SÖNDAG




Fler vårbilder.

Hej ! Den här helgen har till stor del ägnats åt pluggande, jag har snart läst ut hela fysikboken och ändå har jag en hel massa mer jag måste göra. Fysikprov, matteprov, soprov och svenskaprov fyller nästa veckans schema, och så får jag inte glömma svenskatexten och spanskaläxan. Fullt upp alltså, dags att börja räkna ner till helgen!

Men jag har även hunnit med en hel del annat i helgen, igår städade jag (och tjänade pengar på det, great!), och på kvällen så åt jag först god middag med familjen hos några familjekompisar och sen så blev det mys framför melodifestivalen med tre av mina bästa vänner, bra kväll :). Idag har jag lagt ut lite saker på blocket, bl.a mina gamla ridsaker, hoppas på att kunna tjäna in lite pengar på dom också yey! Nej nu måste jag plugga vidare. KRAM.

Things to do before i die


Last spring








Vet inte vad som hände med kvaliten på bilderna? :/

Får i alla fall sån härlig känsla i kroppen när jag ser dom här bilderna, åh vår ! ♥

Things to do before i die

 



♥♥♥


20120308


Bild tagen av mig.

Hej ! Gick hem från skolan tidigare idag eftersom jag mådde dåligt. Känns lite bättre nu efter en dag i soffan men känner mig fortfarande lite sådär. Tänkte hoppa in i duschen nu och sen fixa lite inför i morgon då det äntligen är fredag! Har egentligen inget mer att berätta så vi hörs när jag känner mig piggare och friskare ! KRAM.

I wanna



Ååh


Vårkänslor



Älskar vädret just nu, att solen lyser hela dagarna och att alla är så glada hela tiden. Ååh vårkänslor !

Fredag


Kungsberget. Bild snodd av Johanna :)

Hej! Har spenderat dagen med Elinur och shoppat och ätit grekisk mat, såå gott ! Köpte lite smink och en jacka, känns bra ! Annars då? min mobil har bestämt sig för att lämna mig nu efter knappt ett år, hann precis föra över mina bilder och videos i alla fall som tur var. Nu ska jag klä på mig och sen ta bussen mot Danait. Kanske visar bilder på det jag köpte nån dag, vi får se :). KRAM


lov


Två bilder som jag inte har nån aning om var de kommer ifrån. Men åååh vilken skosamling, nåt att sträva efter kanske? Och shortsen är ju underbara :)

Idag blev det småshopping med Ottilia och en massa avsnitt av sex and the city, skön dag helt enkelt ! Nu laddar datorn ur, så god natt !


Shorts



Tycker att ljusa jeansshorts är superfint på sommaren, och dom här är ju galet snygga :)
Tänk er till ett lite oversize linne med röda converse och bruuuna ben, härligt !
Frågan är bara vilka som är snyggast? :)

RSS 2.0