mellandagarna

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite bilder från mellandagarna, jag har ätit, ätit och ätit, sprungit runt på stan och letat skor och fikat, hypat att jag fyller sjutton år i morgon, tagit massa bilder med min nya mobil, lockat hår, köpt min nyårsklänning och kollat på underbara The hobbit, omg va den var bra! Ooch så har jag börjat träna igen, nyårslöften kan slänga sig i väggen för jag har redan börjat heheh. Just nu håller malin på att fixa mitt hår inför kvällen, sen blir det middag och sen paaarty hahah. Ha en fin nyårsafton people!

God jul

 

Pepparkaksbak

Hade mitt sista prov idag så nu är jag friiiii. I morgon är det julavslutning och sen blir de minijul med tjejorna! 
Idag har jag bakat pepparkakor och myst med familjen och just nu skypar jag med lite folk. I morgon får jag julloooooooooooov #wooop (:

#förstagångenjagharpluggatbrapåensöndag

 
Gårkvällen spenderade jag hemma hos Wedad eftersom hon firade sin födelsedag med familj och släkt, omg ååh persisk mat ♥♥♥. Grattis igen Finis!
 
Har skrivit klart 2 uppsatser idag så nu har jag bara ett matteprov och en spanskaläxa kvar DET HÄR ÅRET!
Snart jullov och snart blir jag 17 #woooooop #wiiiiieee #yay hahah. Spanskaläxan är tills i morgon så jag ska ta och göra den nu sen hoppa in i duschen. 4 skoldagar till julavslutning (:

someday im gonna change the world. today i have to study.

 
Äter frukost just nu och ska snart träffa Wedad och skriva en historiauppsats. Måste dra till gymmet sen också för det var pinsamt länge sen sist. Fredagskvällen spenderade jag på en restaurang med massa härliga tjejer för att fira Danait och Wedads födelsedagar, det va mys. Hoppas ni får en fin lördag people (:
 
 

skype och snack

 
 Sommar. 
 
Hey people! Har precis skaffat skype så jag ligger på mitt golv just nu och har mitt första skypesamtal heheh. Idag har jag fixat lite grejjer inför Wedads födelsedag och helgen har jag spenderat i Björnrike med min familj, skidåkning, tacos osv. Ska hoppa in i duschen nu och sen sova. Hoppas ni har haft en fin dag (:

första advent

Förra julen (:
 
Ååh idag är det första advent och det är så mysigt. Snö ute, inte ens en månad till min födelsedag och jag är ledig på fredag för jag ska åka skidor, livet är ganska bra alltså. Förutom att jag har så SJUUKT mycket plugg, vet inte hur jag ska hinna med allt. Borde egentligen plugga hela dagen idag, men tänkte dra till gymmet nu och sen fixa dipdye på Malin istället. Ha en fin dag people! 

RSS 2.0