Catch up


Bilderna kommer från blandade ställen, ej tagna av mig. Får så härliga sommarkänslor när jag kollar på såna här bilder. Ååh.

Hej! har varit borta från bloggen på sista tiden eftersom jag har haft fullt upp. Nu är det i alla fall sportlov och jag njuter till tusen trots en fet förkylning. Kom hem från sandviken idag efter att ha spenderat ett par dagar där med fina vänner. Skidåkning, tjejsnack och annat kul blev det och det var skönt att komma bort ett tag. Känner mig inte på topp just nu så jag ska krypa ner i min säng nu, nyduschad och med rena lakan, och kolla på sex and the city. Hoppas ni mår bra ! KRAM.

Allt och inget









Sunday brunch'

Mycket av allt just nu. Många planer som är alldelles för långt bort. Plugg, träning och sportlov snart. Fast först mer plugg och tomatsoppa. Och kanske ett par avsnitt av sex and the city, ifall jag hinner. Och brunchen i söndags vart lyckad. KRAm.

för fina sommarkvällar

        

I slutet av månaden när pengarna rullar in på kontot så ska jag klicka hem dom här härliga tröjorna. Perfekta matchade med fina shorts en sommarkväll. Den svarta tröjan slarvigt instoppad i ljusa jeansshorts till bruna ben, åååh sommar ♥

Ett par dagar i Åre







Hej ! är hemma från Åre nu efter ett par härliga dagar. Passar på att skicka massa kärlek till min fina familj som gjorde resan bra ! ♥

Hemresan tog väl nästan hela dagen och nu ligger jag nyduschad i min lilla säng. Nästa vecka är full av planer, fast mest roliga så det är bra ! Fira Malin, alla hjärtans dag, fika m.m. Sen äre lite annat mindre kul som jag göras, som ett par prov, gymnasieval och lite annat skit, men förhoppningsvis så blir det bra ändå! Det var väl ungefär allt jag hade att säga så, sov gott !

Just det, har lust att göra ett hiss och diss inlägg så det kanske kommer i morgon ;)

Åre

Hej finisar ! Hoppas ni har haft en fin dag, själv så har jag susat ner för backarna hela dagen, häärligt ! bjuder på två iphonebilder från dagen eftersom jag har lyckats tappa bort batteriet till min lilla kamera, bra där emelie! Nu ska jag hoppa ur understället och dra på mig myskläder och spela kort med kusinerna.KRAM

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1992573/images/2012/pic_188711774.jpg" class="image">


Fire




foton tagna av mig

Hej ! har spenderat kvällen med Elinur, vi har bakat kladdkaka som vi ska äta under nationella provet i svenska i morgon och ätit tacos framför en bra film, trevligt ! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen och plugga. I morgon flyger jag upp till Åre! Min familj är redan där men jag åker i morgon pga nationella proven. Ska bli härligt med lite skidåking ! KRAM OCH GODNATT !

fix



Såhär ser det ut hos mig just nu. Sitter vid köksbordet och tänkte börja fixa lite med mitt fotoalbum för sommaren 2011, håller även på att planera lite inför resan till åre nästa vecka, men mer om det senare ! Har lust att baka något senare eller kila ner till ica och köpa en ben and jerry half baked men vi får se hur jag gör. I kväll sover jag hos en av mina vänner i alla fall, kommer bli mys ! Nu ska jag sätta igång, ha en fin dag !

RSS 2.0