nyårsafton



Hej ! Kom hem för tio minuter sen ungefär. Idag har jag varit på bio med min familj, Tintin i 3D blev det, hehe barndomsminnen ! Lite coolt att se en 3D film också eftersom jag aldrig hade gjort det förut ;). Nu ska jag packa ihop mina saker och sedan möta upp Wedad och Charlotte för att fixa oss inför kvällen. Nu måste jag gå men hoppas ni får ett undebart slut på året ! :)

Ps om ni har köpt bandit smällare/raketer så använd dom inte, de är feltillverkade och farliga !


BJÖRNRIKE



Björnrike ! Bild tagen av mig/min mamma. Redigerad av mig :)

HEJ! Sitter i soffan och kollar på tv, tänkte rulla igång spotifylistan och städa mitt rum som är en enda röra. Sedan ska jag somsagt kila iväg till Wedad där jag ska äta middag och spendera kvällen + natten. I morgon är det nyårsafton ! Hur ska ni fira? :)

KRAMAR FRÅN EMELIE !


VÅRMODE


Bild tagen i morse. Älskar att sitta och kolla i hmkatalogen och drömma mig bort - skulle inte tacka nej till vår snart.

Hej ! Ställde 5 alarm i morse för att jag skulle komma upp i tid eftersom jag hade tänkt åka och shoppa, vaknade upp astrött och lyckades missa bussen så jag stannade hemma eftersom jag ändå hade tänkt spara mina pengar. Tänkte fixa lite i mitt rum nu och sen får vi se vad som händer. Ikväll sover jag hos Wedad i alla fall.

KRAMAR FRÅN EMELIE.


28 december



Bjuder på en kass bild på cupcakes och säger hej ! Sitter i soffan och känner mig ganska seg. Åkte till friskis och tränade förut och sen dess har jag mest kollat runt på olika hemsidor efter snygga vår och sommarkläder. Jag är så himla taggad på nästa år ! Längtar till våren och sommaren och tills jag köper min iphone, wiiie :) Nu ska jag nog hoppa i säng. Vi hörs i morgon !

CUPCAKES !



Hej och go morron alla fina ! Sov hos Johanna i natt och nu sitter jag här hemma och känner mig som en sengångare. Tänkte i alla fall åka till coop nu och köpa lite ingredienser och sedan prova på några recept ur min nya bok som jag fick i julklapp. Länge sen jag bakade så det ska bli kul ! Ha en fin dag :)

LYCKA !



Hej ! Bjuder på en bild som jag tog på julafton. Julen i år var riktigt mysig och trots att snön saknades så var det perfekt. Fick fina julkappar av min underbara släkt och allt är bara bra bra bra ! Fick en riktigt glad överraskning alldeles nyss också som gjorde min dag, wiie. Nu ska jag kolla på de sista avsnittet av julkalendern och sen träffa mina flickor. ÄLSKA LOV ! ♥


GOD JUL CUPCAKES !



God jul cupcakes ! Hoppas ni får en underbar julafton med fina människor ! ♥

Nu ska vi fixa lite här hemma och klockan tre så kommer släkten och då blir det kalle anka och julmys!
Ps: fick en Ben and Jerry half baked i julstrumpan, kommer sitta fint i magen ikväll hihi :)


STARS




Stjärnblus från H&M.

Fick den här snygga blusen av Johanna i julklapp. Älskar stjärnmönstret och dragkedjan i ryggen :)


GÅRKVÄLLEN.







Igår spenderades kvällen hos Danait med flickorna - middag, dans och skratt. Bra start på lovet :)


Barnvakt.





Spenderar dagen med min lillasyster, vi har spelat wii och ätit godis framför filmen smurfarna, rolig och gullig film !
Hör av mig senare, hoppas ni får en bra start på jullovet :)


minijul



Hejsvejs ! Slutade tidigt idag och kilade hem till Johanna med mina finaste flickor. Hos Johanna lagade vi mat och hade minijul - alltså bytte julklappar ! Tänkte visa en bild på min present från Johanna inom kort. I morgon är det julavslutning vilket betyder sovmorgon, lärarnas julshow, betyg och sedan jullov, wiiie :).


Catch up


Bild tagen av mamma ♥
Hej alla fina ! Sitter i vardagsrummet och gör absolut ingenting, förutom att skriva det här inlägget då :)
Idag hade jag terminens och årets sista prov och i morgon är det sista riktiga skoldagen, känns bra att avsluta terminen med ett lyckat matteprov också, wiie! Slutar vid lunch i morgon och sen blir det minijul med mina finaste tjejer. Annars då, snön har kommit till stockholm, alla julklappar är inköpta, jag blir sexton om typ två veckor och snart är det jullov, bra bra :)


10 dagar kvar till julafton !




Gamla bilder, tråk. Vill fota snö och vinterbilder !

Hej! sitter och myser med min mamma och syster framför julkalendern. Idag efter skolan har jag hunnit med att räkna några mattetal och så här jag bakat knäck och lyssnat på julmusik. Ska fortsätta baka om en stund, och då är det pepparkaksbak som gäller ! :)


Juklappstips !



Hej ! Här kommer ett tips till alla som har noll inspiration när det gäller julkappar - coolstuff.se ! De säljer massa roliga, knäppa och coola saker, allt från tofflor som man värmer i mikron, till polaroidkameror till lysande skosnören. Filtar med ärmar, usbplatta till kaffekoppar och apor som blåser ditt nagellack torrt, hehe. Jaa så ett tips till er som inte vill köpa typ strumpor i juklapp i år igen ;)

Jag har det i alla fall bra här uppe, skidåkning hela dagen och snart blire luciatåg och middag, mys. Hehe och jag vet inte vad som hände med mitt inlägg igår men det publicerades tydligen runt halv 10 ändå? ;)


9 december

 

Ville inte ta med systemkameran ut i snöstormen så bjuder på två bilder tagna med mammas iphone. Ja, jag ska skaffa en egen, hehe. Ska börja spara nästa år, iphone 4s here i come ! :)

Dagen har såklart spenderats i skidbacken, älskar känslan av att glida ner för backarna ! Har även fikat på ett cafe och ätit middag på en restaurang. Superbra fredag alltså :). Just nu ligger jag i soffan på hotellet och känner mig lite ensam, hela min familj gick och la sig för en halvtimme sen. KLOCKAN 9 PÅ EN FREDAG?! Hehe ;)
Fast ska väl ta och göra samma sak snart, är helt slut och ska upp tidigt i morgon. Tänkte ta med systemkameran ut i backen i morgon så då kan jag lägga upp lite bilder här. Det var allt jag hade att säga för tillfället. God natt :)

(Skulle ha publicerats klockan halv 10)


SKIDÅKNING




I söndags.
Hehe glömde bort bloggen ett tag eftersom jag har haft fullt upp ! Nu sitter jag i bilen på väg mot en skidort där jag ska spendera helgen med min familj ! Bloggar i helgen eller när jag är hemma igen ! Puss och kram :)


LÖRDAG.

 
 
Gårdagen.

Hej! Började dagen med ett öppet hus på ännu ett gymnasium och det här verkade verkligen bra. Tummen upp !
Drog sedan direkt till friskis och svettis för ett spinningpass och efter en lång dusch så sjönk jag ner helt slut i soffan. Kvällen har spenderats hos Johanna och nu ska jag dyka ner i sängen. Lär slockna direkt, i morgon måste jag plugga och sedan ska jag även börja jakten på julklappar :)


Haha va gulligt !


ÄNTLIGEN TORSDAG !


Kärlek till mina finaste :)

Sitter i soffan och tar det lugnt framför teven, den här veckan har varit superstressig så det är skönt att slappna av lite. Har sovit alldelles för lite den här veckan så jag är helt slut. Om typ två minuter ska jag åka på ännu ett öppet hus i ett gymnasium, orkar inte egentligen men det här verkar vara en bra skola så jag drar dit ändå.
Men nu måste jag kila :)


RSS 2.0