SVARTVIT ELLER FÄRG ?




NIKON D3000 + KITOBJEKTIVET :) SVARTVIT ELLER FÄRG ?


LÖRDAGSMYS !








Bilder tagna av mig i somras :)

Hej, sitter framför disneychannel med min lillasyster. Ska vara barnvakt åt henne ikväll, har köpt massa gott som vi ska ha när vi myser framför teven :)


FINALLY FRIDAY !


SHORTS - BIKBOK, KLÄNNING - KAPPAHL, RINGAR - HM + GINA TRICOT, ÖRHÄNGE + VÄSKA FRÅN HM :)

HA EN UNDERBAR FREDAG ALLIHOPA  !

DAGENS


DAGENS OUTFIT : JEANS-JC // LINNE-LINDEX // KOFTA-MAMMAS // VÄSKA-NELLY.COM + CONVERSE OCH EN RING SOM JAG HAR FÅTT AV DANAIT :)


PYTT I PANNA



Hej, när jag kom hem från skolan stekte jag lite pytt i panna som fick bli min lunch, åt precis upp den. Nu tänkte jag ta tag i pluggandet, har fått lite smått som ska göras. Slänger upp en outfit senare !


SMYCKEN


RING - GINA TRICOT // EARCUFF - GLITTER :)

Hej, sitter i min säng och väntar på att mitt nagellack ska torka. Idag har jag som sagt shoppat med min mamma, vi åkte till stinsen där vi även hann med en fika. Hittade en hel del, bl.a de ni ser på bilden där uppe. Har även hunnit med en springrunda vilket känns grymt ! Nu ska jag måla andra handen röd. KRAM :)

SÖNDAG


Nu drar jag och shoppar med mamma !

FRIDAY NIGHT





Hej, bjuder på en låt som jag har haft på huvudet idag och på en liten bild från sommarlovet. Snart kommer några brudar hit. Ha en underbar fredagskväll :)


CLOSE UP


Närbild på dagens outfit :)

Hej, var ute och sprang en runda med mamma för en stund sen och nu har jag precis ätit en liten kvällsmacka. Ska hoppa in i duschen snart och sen fixa lite inför i morgon då vi ska ha utedag med skolan. Usch vad datorn har krånglat idag, men nu har jag äntligen lyckats ladda upp den här bilden. Nej nu måste jag kila, KRAM :)

ONE TREE HILL


Hej, kom hem från skolan för en timme sen kanske. Nu sitter jag och dricker te, tänkte kolla på några avsnitt av one tree hill nu, uppdaterar senare :)


THE START OF SOMETHING NEW


I morgon börjar skolan, det känns lite sådär. Men jag har haft ett underbart sommarlov och förutom skolan så ser jag faktiskt fram emot hösten. Så jag tänker vara positiv och göra slutet på året lika underbar som början :)


THE TOURIST


Hej, idag har jag bakat och kollat på film med två av mina bästa vänner. På kvällen har jag varit på middag med familjen, mysigt ! Nu ska jag sova, i morgon är sommarlovets sista dag, det känns lite sorgligt. GOD NATT :)

THAT SHOULD BE ME


Sum 2010 :)

Hej alla söta ! Sitter i mitt rum och lyssnar på musik. Gårdagen spenderades med mina flickor i Kista centrum, vi åt och shoppade. Köpte bl.a en tröja som jag lyckades spilla te på så den får jag visa nån annan dag haha. Idag ska jag va med Malin, ska även träna nån gång under dagen. Nej, nu ska jag borsta tänderna och sen ringa Malinski, KRAM :)

GLASS !


Favoritglassen :)

Hej, sitter och myser framför teven och äter glass med mamma och lillasyster. Ville bara säga hej eftersom det har varit så dålig uppdatering här de sista dagarna. Nej, nu kommer datorn ladda ur, vi hörs i morgon :)


LÖRDAG



Bild från igår, alla samlade igen ♥.

Gårkvällen spenderades på en äng med tjejerna, äntligen var alla samlade igen. Efteråt vart det filmmys hos Johanna, sov även över där. Nu sitter jag och kollar på teve med min lillasyster, har lite huvudvärk. Ska i alla fall ut och springa snart och ikväll blir det myskväll med mamma och lillasyster. KRAM

AUTUMN


PHOTOS FROM SANDHAMN










Bjuder på några bilder från Sandhamn, internet krånglar så det får bli fler nån annan gång :). Har kollat på några avsnitt av one tree hill och nu ska jag sova. Vi hörs i morgon! ♥

SANDHAMN



Bild tagen igår.

Hej !
Blogg.se har krånglat de senaste dagarna, det är därför jag inte har kunnat uppdatera men nu är jag tillbaka igen. Idag ska jag åka iväg till Sandhamn över natten med mina syskon + farmor & farfar, trevligt trevligt ! Nu ska jag dra, vi hörs i morgon, kramar :)

LÄNKBYTE !


Hej, kör ett länkbyte med DEN HÄR coola tjejen ! Så nu tycker jag att ni ska checka in hennes blogg, hon lägger ut massa bilder och annat kul :) http://angelicaeva.blogg.se/ !

ANOTHER SUMMER DAY




               
                                                              Två bilder från grundsund !

Hej, har ni det bra? Själv har jag bestämt mig för att åka hem idag och bo hos Johanna över helgen. Har verkligen saknat Stockholm och alla mina polare så det ska bli skönt att komma hem igen. Nu ska jag trycka ner mitt pick och pack i min rygga och sen gå ner till bryggan en stund innan jag åker. KRAM :)


THE LAST COUPLE OF DAYS












Några bilder från de senaste dagarna + förra veckan :)


LYCKLIG !


Heeeej, ville bara säga hej och så. Jag njuter till tusen av det härliga vädret, hoppas ni har det underbart ! ♥

BLOGLOVIN !

     bloglovin     bloglovin     bloglovin

Klicka här ovanför för att följa min blogg via bloglovin så ni får reda på direkt när ett nytt inlägg har ploppat upp här ! KRAMAR :)

ONSDAG






Några bilder tagna idag :)

Idag åkte jag och mamma in till Norrtälje och kollade runt i affärer och fikade, riktigt mysigt ! Köpte lite smått och gott som jag kanske visar upp någon dag. KRAM :)


TODAY'S


TRÖJA - GINA TRICOT / SHORTS - BIKBOK / SKÄRP - KAPPAHL / RINGAR - EDBLAD OCH CO + LOTTAS LADA :).

JOHN MAYER

Who says

Free fallin'


Två favoriter från min myslista :).

RSS 2.0