ipodfunderingar


Fett het bild på mig måste jag säga hehe.

Känner mig ungefär som på bilden när jag tänker på allt plugg som jag inte har tagit tag i den här veckan, fy. Idag har jag fixat pass och leg också, ingen vacker syn måste jag säga. Såg ut som en jordnöt på bilderna och ja, det är inget positivt ;). Sitter även och funderar på om jag ska ta och köpa en vit ipod touch nu när jag inte har råd med en iphone eftersom jag ska till Grekland. Om jag inte kommer på nån smart iphonedeal så får det bli så. Känns ganska bra :).

SOMMARPLANER

Hej ! idag har jag spenderat eftermiddagen med Johanna, vi pluggade, pratade och sedan mötte vi upp Ottilia och Wedad på friskis för ett träningspass !



Annars då, sitter och kollar runt efter sommarjobb, svårt att hitta något som verkar bra, särskillt eftersom jag bara vill jobba typ två veckor, den som har bra förslag får gärna slänga in en kommentar! Sommaren är det enda jag tänker på just nu, spenderar halva min tid med att drömma mig bort mot varmare tider, en resa till Grekland med Johanna är bokad i Juli och det ska bli så härligt ! Men mer om det i ett annat inlägg :). Nu ska jag läsa svenskaläxan innan jag somnar. I morgon ska jag fixa pass inför åreresan nästa vecka ! GOD NATT !

flying away


2011 haha.

Hej! Spenderar min kväll i min säng med musik i lurarna medans jag smider planer hihi. Jag behöver pengarpengarpengar! Wiiiie, är superglad just nu, hoppas det blir som jag vill nu bara. Det här ska bli bra, det här ska bli superbra, det här ska bli mitt år!

NU: tandborstning. GOD NATT !

LÖRDAG

  

Bilder tagna med Johannas iphone, supertrevlig kväll !

Hej ! Dagen har spenderats i stan med ett par härliga tjejer. Först blev det öppet hus och sen shopping, som jag lääängtat hehe, att spara pengar är jobbigt ! Åkte hem och åt middag med släkten och just nu sitter jag och håller tummarna för en sak. Om det blir så som jag hoppas så kommer jag berätta mer senare. Ha en fin kväll !

Pizza hut



Hej finisar ! Dagen har jag spenderat med härliga tjejer hemma hos mig. Snart ska jag ta bussen till pizza hut med mina supergirls för middag, prat och mys. Ooooj nu måste jag springa, ha en fin kväll !

TINDRA



Hej finisar ! Nu har jag klarat av både tomatsoppan och träningspasset, känns super att ha tränat och känslan i benen efter ett jobbigt pass är ju underbar! Nu har jag bara spanskaläxan kvar att pricka av från min "att göra lista" och sen släcker jag lampan för idag. KRAM OCH GODNATT :)

CONVERSE ALL STAR



Nya röda converse, vårfresh !

Har haft en jobbig vecka men nu börjar det äntligen närma sig helg ! Har lite sköna planer inför helgen och det ska bli så skönt med ledighet, wiie. Kvällens planer: Spanskaglosor, tomatsoppa, träningspass. PUSS !

ONSDAG



Hej ! Den här veckan är verkligen skön ! Vi har sköna sovmorgnar och korta dagar hela veckan nästan, härligt med mjukstart ! Idag har jag varit med Johanna efter skolan och sedan har jag suttit som klistrad framför säsong 8 av one tree hill. One tree hill är en sån underbar serie, rekomenderas! :). Nu ska jag fixa mig och sedan dyka ner i sängen och förhoppningsvis sova bort min förkyling för i morgon ska jag och Danait börja dagen med en löprunda ! Kommer kännas så härligt efteråt, perfekt start på dagen ! Nej nu måste jag borsta tänderna och ta fram träningskläderna. KRAM !

GRUNDSUND









4 från sommaren. Sommar, sommar sommar ♥

Iphone 4s



Mitt mål för det här året är att jag ska bli ekonomisk och inte slösa mina pengar på onödiga saker. Istället för att slösa pengar på onyttigt skit och kläder som jag aldrig använder så ska jag lägga pengarna på saker jag verkligen behöver/vill ha/kommer använda, låter bra va? Jag ska inte sluta shoppa, bara tänka till lite extra innan jag köper saker. Nästa köp blir föhoppningsvis en vit iphone 4s ! Håller på att spara... :)


ITALIEN !


Ååh, det känns som en dröm att jag kommer befinna mig i Italien om mindre än 5 månader! Vi har hyrt ett hus som vi ska bo i i en vecka och sedan kanske det blir en vecka till på något annat ställe. Det är fortfarande långt dit men jag längtar redan supermycket! Det ska bli så härligt att ligga på stranden och sola och att bada i det blåa fina vattnet :)

De härliga bildena kommer från Google :)


NEW IN


NYA SKOR FRÅN H&M.

Fick dessa fina skor av mina flickor i födelsedagspresent i fredags. Har länge velat ha ett par snygga klackar så det var ju perfekt ! Ska försöka bli bättre på att lägga upp såna här inlägg + outfits i år, up next blir mina röda converse !

KRAMAR FRÅN EMELIE

Gårkvällen



Hallonpaj, thaimat och födelsedagsfirande, så kan man sammanfatta min fredagskväll. Mina tjejer kom över och åt middag och pratade och jag fick även en fin födelsedagspresent! Visar er i morgon!

Nu ska jag hoppa i säng och försöka sova bort min superförkylning. I morgon ska jag jobba lite (vika de sista kuverten !), plugga lite och förhoppningsvis träna ifall jag mår bättre. Skulle gärna ta en fika med nån finis också men vi får se hur det blir.

KRAM OCH GODNATT !


Ny frissa och lite annat kul



Hejsan alla underbara ! Haft en bra vecka?  Har varit lite off i veckan så jag har mycket att berätta för er ! Vi har bokat en resa i sommar, jag har fått lite nytt snyggt till garderoben, klippt av håret och så har det blivit födelsedagsfirande, men de får ni veta mer om senare. Idag har jag spenderat dagen i stan med Danait, köpte inget men jag spanade in en supersnygg jacka och en virkad tröja som förhoppningsvis blir mina inom kort :). Nu ska jag byta om till min mysoverall och fixa popcorn. Ha det fint !


I Want spring. Now.


Längtar till våren, vill tralla runt i mina nya converse och äta årets första mjukglass, och köpa kläder. Ååh.

Sitter här i myskläder och känner mig sjuk. Mår illa och har ont i halsen och magen, orkar inte bli sjuk just nu ! Får inte hamna efter i skolan och så ska mina tjejer komma hit på födelsedagsmiddag i morgon. En god nyhet är att jag har tjänat ca 500kr på kuvertfixandet som jag har hållit på med de senaste dagarna, härligt ! hehe att vika och adressera 500 kuvert är lite segt men det är värt det :). Nej nu ska jag skriva klart min uppsats i engelska, otaggad. Nej nu ska jag börja plugga. KRAM !

Tuesday



Hej ! sitter i skolan och har precis fixat en engelskagrej. Slutar tidigt idag, 14:35 så det är skönt ! Nu ska jag kila, PUSS !

Hembakat



Hej ! Idag började jag dagen med att baka bröd. Länge sen jag bakade sist så det kändes lite mysigt. Grekiskt lantbröd blev det, med lite fusk(hehe använde en sån där mix som man blandar med mjöl och jäst). Gott var det i alla fall! Idag har jag även varit barnvakt åt min lillasyster och på kvällen har jag jobbat lite åt min mamma, har adresserat och fyllt 194 kuvert. Tänkte fortsätta i morgon för att tjäna in lite mer pengar :).

Nu:
 Te och mys med familjen och sedan fix inför skolan i morgon. Tänkte avsluta kvällen framför 2½ men.

Ha en fin kväll så hörs vi i morgon innan skolan. KRAM !

IsaDora



Tre nya nagellack från IsaDora. Fick dessa 3 i födelsedagspresent/julklapp av finisar. De svarta var ett perfekt nyårslack och dom rosa blir fina i sommar, perfekt ! Nu ska jag fortsätta baka, ha en fin dag !

i Want



Magont, kollar runt efter sommarkläder, fin klänning.


KALAS



Hej ! började dagen med att städa, städa och sen städa lite till. Skittråkigt men lätt värt pengarna ! Har även hjälpt till lite på min lillasysters 9-års kalas. Ååh, kommer ihåg när jag var så liten och brukade gå på kalas, få godispåsar, leka lekar och äta tårta ;). Nej nu ska jag laga middag, PUSS !

SUM 2012



JAG ÄR SÅ TAGGAD PÅ DET NYA ÅRET ! JAG VILL HA VÅR OCH SOMMAR NUUU :)

Cola och poker



Hej ! bjuder på en riktigt dålig bild från kvällen hehe, men min kamera höll på att ladda ur så det får duga.

Kvällen spenderades med några av mina tjejer. Vi började med att köpa mat och annat gott och gick sedan hem till Johanna och lagade pizza och spelade poker. Kul kväll :). Kom hem för en timme sen ungefär och nu ska jag sova, ska upp tidigt och fira min lillasyster som fyller år !

GOD NATT :)

NEW YEARS EVE










Hej ! Tänkte att jag skulle visa några bilder från nyår. Firade med dom här 5 fina tjejerna hemma hos Johanna. Middag, dans, singstar och annat kul blev det, bra slut på 2011 ! Nu är det nytt år och idag har jag varit ute och sprungit med mamma. 5 km senare var jag hemma igen och det känns härligt, beach 2012 here i come hehe :).
Ikväll blir det pokerkväll med tjejerna, trevligt trevligt ! Hoppas ni har haft en fin dag och får en underbar kväll !

KRAMAR FRÅN EMELIE

16 år !



16 år! 16 år! 16 år! 16 år! 16 år! 16 år! 16 år! 16år! 16år! 16 år! 16år! 16år! 16år! 16år! 16år! 16 år! 16år!

Ja, idag är det alltså min födelsedag, så nu är jag 16 år :) Idag har jag blivit firad av min släkt och familj, ätit thaimat och tårta och fått fina presenter. Bra start på det nya året ! :)

RSS 2.0