Önskelista.



Plockade ihop ett litet med saker som jag hoppas på att att få i julklapp. Det här är ju såklart inte allt men dessa grejer är kommer högt upp på önskelistan! Hoppas att tomten är snäll i år :)


ÖPPET HUS !


Hej ! ska kila iväg på öppet hus i ett gymnasium som jag kanske vill börja i. Idag var det reflektionsdag i skolan, alltså fritt arbete ungefär. Fick ganska mycket gjort så det var nice. Vi hörs senare ! =)

Baby you light up my world like nobody else.


Lindvallen förra vintern, tagen med min lilla rosa kamera !

Hej, sitter i mitt rum och lyssnar på underbar musik. Idag har jag pluggat, kollat på Astrid Lindgrenfilmer med min lillasyster och bara allmänt mått bra. Jag är så underbart glad just nu, jag älskar den här delen på året, det är så mysigt så man vill göra glädjehopp. Ååh snart är det december, pepparkaksbak, julkalendern, lucia, julklappsshopping, mys och ännu mer mys :)

Nu ska jag fixa lite inför min svenskauppsats som ska skrivas i morgon, haha det är helt sjukt hur mycket vi har i skolan just nu. Men det är bara att hålla ut de senaste veckorna innan jul. NU KÄMPAR VI IN I DET SISTA :D


Mix.

  
           

Bjuder på en mix av höstbilder, hösten har varit grymt härlig men nu är jag redo för vinter, snö och julmys. Längtar ! :)


Fresh.













Bjuder på lite blandade inspirationsbilder som jag samlat på mig. Vitt är fräscht !

Håller på att fixa lite fräscht i mitt rum nu och i helgen så ska det upp julstjärnor, adventsljusstakar och annat mys. Mindre än en månad kvar nu !
Är helt slut efter den här veckan så det är skönt med helg :)


torsdag.



Hej ! sitter här med min lillebror i köket, har precis ätit middag. Nu ska jag ta tag i pluggandet: engelska, spanska och hemkunskap. Har fullt upp nu de sista veckorna innan lovet så uppdateringen blir lite sämre. Men ha det bra och håll ut. Snart är det lov ! :D


PERFEKT DAG.



Dagen har spenderats med min mamma för jeansshopping + lunch. Har även hunnit med ett spinningpass med Ottilia, jobbigt men det känns grymt nu efteråt :)
Nu ska jag göra matteläxan och fundera lite på min engelskauppsats som ska skrivas i morgon. PUSS :)


'being there for people, because you know how it's like to be alone.'



Lördagskväll. Filmmys med familjen + favoritgodis. God middag, bra musik. Perfekt. Kärlek till min familj som alltid finns där och alltid är lika bra. ♥


TORSDAG.

 
 
Igår.
Sitter i soffan och kollar på vänner, har håltimme men ska tillbaka till skolan snart, har bara en lektion och sedan är det elevkonsert, alltid lika kul att se! Men nu måste jag kila, PUSS :)


BREAKING DAWN.



Hejsvejs! Sitter i soffan och kollar på vänner, säsong 7. Tidigare ikväll så gick jag och Ottilia + Malin och såg Breaking dawn part 1, bra film och lite kul att pigga upp en onsdag med bio ! Nu ska jag kolla lite till och sedan läsa lite SO. Hoppas eran dag har varit underbar och god natt :)


SOVMORGON.



Go morron läsare ! Idag har jag sovmorgon eftersom musiken var inställd. Har ätit frukost framför ett par avsnitt av vänner säsong sju och bara tagit det lugnt. Men nu måste jag fixa mig, börjar få bråttom ! PUSS =)


Old.









Våren var härlig ! =)


LUSSEKATTER.



Hejsvejs =)
Sitter här och pluggar lite smått, har precis fikat lite eftersom att det är farsdag idag. Bakade lussebullar med mina vänner  igår så det fick bli årets farsdagspresent. Brukar ni fira farsdag? Jag tycker att det är en kul grej, jag gillar såna här dagar, de piggar upp lite i vardagen. Som t.ex kanelbullensdag, morsdag och alla hjärtansdag, lite mysigt sådär ! ♥


tacos.



Skola, fika med farmor, tacokväll, filmmys och nu är jag tillbaka, sisådär en vecka senare. Så blire när man har fullt upp. Nu ska jag hoppa ner i sängen så hörs vi i morgon, ville bara säga hej. Hej =)


DETALJER.



//JEANS - JC // POLOTRÖJA - GINA TRICOT // RING - LINDEX //


POLO



God morgon, myser i min nya älskade polotröja och lyssnar på musik. Ha en underbar dag ! 


ONSDAG.



Hej ! Sitter i mitt rum och lyssnar på musik. Idag har jag inte gjort så mycket, spelat cod med min lillebror, kollat på tv och bara tagit det lugnt. Nu tänkte jag kila iväg till Malin och lite senare blire fika, shopping och bio =)


HELT OK.



Photos from google.

Skulle inte vara helt fel att åka iväg till värmen i ett par veckor. Kanske till Kroatien, Italien, Grekland eller Thailand. Skulle kännas helt underbart !


RSS 2.0