FAVVO


Nya favoriter från bikbok. Höga i midjan och supersköna, perfekt ! Nu ska jag kolla på sex and the city och sen sova :)

SOL OCH BAD

Bild från midsommar, tröja från hm.
 
Heeej ! Vinkade av mina små vänner vid nio i morse och nu sitter jag här och spanar in lite snygga plagg från hm. I dag ska jag bara ta det lugnt här med sol och bad och i morgon kommer 3 andra sköna flickor ut hit och även en ny bikini, livet är härligt ! Nu ska jag ut och njuta av solen, det är bäst att passa på eftersom vädergubbarna pratar om regn till helgen, peace out people :)

LJUSBLÅA DAGAR SEGLAR FÖRBI



Några härliga bilder tagna för några dagar sedan, nu blir det mys med film och jordgubbar :)

SOMMARDAGAR

Hej, nu är mitt internet tillbaka och solen också, härligt! De senaste dagarna har spenderats med Johanna och Ottilia här ute på landet och vi har solat och badat och åkt båt. Mysigt :)






Midsommardagen


hej allihopa, har ni haft en härlig midsommarhelg? Det har ialla fall jag. Vi har haft lite problem med internet så det är därför som uppdateringen har varit noll. Men på måndag är jag förhoppningsvis tillbaka och då ska jag visa er ett par shorts, min nya tröja och en massa bilder, sounds great? :) I Veckan kommmer även några av mina polare hit, super ! Det får bli ett bildköst inlägg eftersom jag skriver från mammas iPod, puss å kraaaaaam :)

RELAX


Hej, nu är det slutjobbat för min del och det känns härligt! Jag åt middag för en stund sen och sen dess har jag tryckt ner typ halva garderoben i min lilla resväska. Ikväll åker vi till landet och firar midsommar med släkten som vanligt och vi stannar nog där hela nästa vecka också, jag vet inte riktigt när vi kommer hem men det är det som är så härligt på sommarlovet, att man är friiii :) Jag kommer att blogga under tiden, har lite shopping att visa er :)


GITARR


Hej, lite tomt här nu men jag har fullt upp somsagt, fullt upp med saker som jag borde göra men inte orkar. Och saker som jag vill göra men inte hinner. Men det är sommarlov så jag kommer få fullt med tid så fort jag har slutat jobba, vilket är om 2 dagar. Kände inte för att slösa nån längre tid på att jobba nu när det är sommar så det får räcka med fyra dagar. Idag har jag jobbat och sen så har jag även hunnit med att springa, duscha och shoppa. Fyndande en tröja på hm för 75 kr, kanske visar er i morgon :) Nu ska jag checka några avsnitt av VÄNNER och sen sova, puss :)


FULLT UPP

Hej allihopa, hur mår ni? Själv kom jag hem från Öland igår där jag spenderade några trevliga dagar. Jag kommer ha lite fullt upp nu dom närmsta dagarna med jobb på dagarna och mys med mina vänner på kvällarna men jag ska försöka uppdatera så mycket jag hinner. Nu ska jag borsta tänderna på något sätt, utan vatten, eftersom det är något fel med rören som gör att vattnet har fått en mysig brun färg. Härligt härligt ;)
Men nu måste jag kila, puss och kram :)

Bilden nån vecka gamlal :)


ÖLAND !


Hej, sitter i soffan och tittar på VÄNNER. Runt klockan två tar jag och två av mina bästa vänner tåget in till stan och klockan fyra hoppar vi på bussen mot Öland där vi ska spendera resten av veckan. Jag kommer hem på söndag och då blir det bättre uppdatering med bilder och annat kul :)


VAXHOLM










5 bilder från idag. Idag åkte jag och min familj på en liten tur till Vaxholm för att fika och mysa i solen. Vi hann även med en runda minigolf. Jag avslutade dagen med ett kvällsdopp med Danait och Johanna, mysigt! Nu ska jag äta en macka och sedan dyka ner i min älskade säng. Peace :)

FRULLE


Hej har precis ätit frukost ute i solen. Nu ska jag klä på mig och sen dra iväg med min familj till nåt mysigt ställe. Vi hörs senare :)

ÄNTLIGEN FRI !

Hej, nu har jag äntligen fått sommarlov och det är så sjukt härligt. Efter att ha ätit lunch och fikat med några släktingar så träffade jag Matilda en stund och vi köpte glass och godis i det soliga vädret. Sen satt vi och kollade igenom massa gamla bilder, haha minnen ! Sen på kvällen blev det mys och grillande med några trevliga snubbar. Jag kom hem för en stund sen och nu har jag myst ner mig i sängen med en kopp te. Tänkte titta på några avsnitt av VÄNNER innan jag somnar. God natt :)


SOME DAY I'LL BE BIG ENOUGH SO YOU CAN'T HIT ME.


En liten närbild på dagens klädval.Idag är det en ful ångestdag och mitt huvud är fyllt av huvudvärk. I morgon är det skolavslutning och sen ska jag få besök av några älskade släktingar. Sen vet jag inte vad som händer. Ingen verkar veta. Men om 12 timmar har jag sommarlov i alla fall och det ska bli så skönt att slippa allt skit ett tag. Deppmooode här i huset. Nej men hoppas ni har haft en underbar dag och att nästa blir ännu bättre, puss :)

NU ÄR DET SLUT


Jag idag. Ska möta upp Malin nu för att köpa lunch. Nu är skolan helt slut för den här terminen, bara skolavslutningen kvar! Känner mig inte på topp just nu kanske håller på att bli sjuk? Nej, hopppas inte det, men nu måste jag gå :)


FOTOALBUM





Sitter och fixar ihop ett litet fotoalbum med bilder från förra året och lyssnar på Veronica Maggio, det är så mysigt att sitta inne och mysa när det regnar! Fast nu tror jag att solen är på väg tillbaka :)

STARBUCKS COFFEE






SHORTS - HM SKÄRP- KAPPAHL RINGAR - LINDEX LINNE- THAILAND. Ljuset blev lite skumt och ojämnt men nu kör vi :)

PRÄSTKRAGE


Hej, just nu sitter jag i datasalen med Matilda. Vi har tema och ska redigera bilder m.m. men eftersom jag är klar så tänkte jag att jag kunde skriva ett litet inlägg. Efter skolan blir det som sagt picknick, kommer bli supermysigt :)


FREE FALLIN'


Hej, idag har det varit en helt underbar sommardag. Träffade först Johanna och vi satte oss i solen och åt jordgubbar. Sen åkte vi in till kungsträdgården med Danait och träffade Wedad och åt middag på matfestivalen i kvällssolen. Supermysig och härlig dag. I morgon ska jag och mina tjejer ha picknick vid vattnet, man känner att sommaren är här på riktigt nu och det är så härligt! Men nu ska jag dyka ner i sängen, puss :)

SOMMAR OCH SOL


Ska ut i solen och träffa Johanna nu, vi ska köpa jordgubbar och förhoppningsvis träffa Danait också om hon svarar, trevligt! Vi hörs senare :)

LITE TEXT OCH EN BILD


Hej, tänkte gå och lägga mig snart eftersom jag känner huvudvärken komma krypande. I morgon vill jag träffa mina polare, det var alldelles för länge sen sist. God natt :)


LJUSBLÅA DAGAR SEGLAR FÖRBI


Hej alla fina, bloggen har varit lite off de senaste dagarna men jag har inte velat sitta inne när det har varit sånt underbart härligt väder. I helgen har i alla fall hängt ute på landet och myst i solen. Jag har även tagit årets första dopp, 14.5 grader visade termometern och det visade sig vara riktigt kallt. Nu sitter jag i mitt rum med fönstret öppet, och fast klockan är över tio hörs det fortfarande fågelkvitter, det är så himla härligt att sommaren äääntligen är här ! Nu ska jag fixa med lite bilder som jag lägger upp senare. Har massa bilder och inget plugg så ni kan räkna med bra uppdatering. Puss :)


GRÖNALUND










Bjuder på några bilder från grönalund förra helgen, de är tagna med min lilla rosa kamera. Puss och kram :)


FRISSA



SOMMAR

Hej, just nu befinner jag mig på landet (förlåt Ottilia, jag trodde att jag skulle vara hemma i helgen) och har hängt vid vattnet hela dagen. Känner att sommaren är här på riktigt nu när solen steker och jag fått årets första fästing och även flera myggbett. Nu ska jag äta grillat, puss :)




TEMADAGARNA

 
 
 


NYTT


Igår tog jag en paus i pluggandet och åkte en sväng till outlet med mamma. Jag köpte lite accesoarer och en klänning som troligtvis ska invigas den 10 juni, alltså på skolavslutningen. I morgon blir det mer shopping med min morbror, jag såg sjukt mycket fina kläder idag när vi var i stan så förhoppningsvis så får jag med mig mycket hem i morgon. Det ska bli så himla skönt med långhelg så man kan sova ut och förhoppningsvis bli lite brun :)


JUNI

Idag är är det första juni och jag ska inte spendera en enda minut i skolan, istället ska vi som har fototema åka in till stan och fota. Vädret är inte på topp men det ska bli kul ändå. När jag kommer hem tänkte jag visa er några saker som jag köpte igår, kul va? :)
Men nu måste jag göra mig klar, jag ska träffa Matilda tio över så jag måste sätta fart nu. PEACE :)


RSS 2.0